Könyvbemutató - Visszalépés, visszaváltozás és megtisztulás: Szabadítsa ki gyermekét a genderkultuszból

Könyvbemutató - Visszalépés, visszaváltozás és megtisztulás: Szabadítsa ki gyermekét a genderkultuszból

Családok egész sorát éri támadás a milliárd dolláros tételekben mozgó gender biznisz által, mely olyan problémákra telepszik rá és sajátít ki, mint a fiatalok identitásválságból származó depressziója és szorongása. Maria Keffler író, pedagógus legújabb Visszalépés, visszaváltozás és megtisztulás: Szabadítsa ki gyermekét a genderkultuszbólcímű könyvében útmutatást nyújt ezen családoknak, hogyan védekezhetnek sikeresen a gender lobbi gyermekeket célzó retorikája ellen, valamint segít visszaterelni őket a hagyományos családmodell nyújtotta biztonságos környezetbe. A mű az MCC Press kiadásában magyarul is megjelenik. A szerzővel Rodrigo Ballester fog beszélgetni.

A szerzőről: Maria Keffler író, pedagógus, előadó, számos gyermekvédelmi non-profit szervezet (Advocates Protecting Children, Partners for Ethical Care, Arlington Parent Coalition) társalapítója. 2018 óta aktívan fellép a hagyományos családmodell védelme érdekében, valamint a transzgender ideológiával átfűtött politikai közbeszéd ellen is számtalan alkalommal felszólalt már.


A részvétel az eseményen ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítunk.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Dátum: 2022. március 1. (kedd) - 11:30
Helyszín: MCC Scruton - 1113 Budapest, Tas vezér u. 3-7.