Könyvbemutató: Birgit Kelle: Genderkomédia - Hogyan akar egy abszurd ideológia uralkodni a mindennapjainkon?

Könyvbemutató: Birgit Kelle: Genderkomédia - Hogyan akar egy abszurd ideológia uralkodni a mindennapjainkon?

Az elmúlt években hazánkban is egyre nagyobb viták övezik a gender-ideológiát, amely napjainkban a német társadalom minden területét áthatja, legyen szó az állami, az egyházi vagy éppen a vállalati szféráról. Az átalakulás a német nyelvet és a közintézményeket, sőt a politikát sem kíméli, bár a társadalom egy része egyre kritikusabban figyeli a mélyreható változásokat. Az átalakulás kritikusai közé tartozik Birgit Kelle német írónő is, akinek 2022 márciusában jelent meg első magyar nyelvű könyve „Genderkomédia - Hogyan akar egy abszurd ideológia uralkodni a mindennapjainkon” címmel.

A könyv magyarországi megjelenése kapcsán Birgit Kelle Győrben mutatja be Németországban bestsellerré vált könyvét, amelyre Önt is meghívjuk:

Az erdélyi származású Birgit Kelle amellett, hogy négy gyermek édesanyja, szabadúszó újságíró és publicista, valamint két németországi bestseller és számos további könyv szerzője. Írásai, melyekben nagy adag humorral közelíti meg a Németországban eluralkodó „gender-őrületet” rendszeresen jelennek meg a legnagyobb német lapokban. Írói tevékenysége mellett pedig politikailag is aktív, CDU tagsága mellett a Bundestag Családügyi Bizottsága a nemek közötti egyenlőség szakértőjeként.


A részvétel az eseményen ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítunk.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Dátum: 2022. március 11. (péntek) - 14:00
Helyszín: MCC, győri képzési központ (Borsos terem) - 9021 Győr, Apor Vilmos püspök tere 3.