A közmédia szerepe

A közmédia szerepe

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az MCC veszprémi képzési központjának következő rendezvényére, ahol Ralf Schuler tart előadást a közmédia szerepéről.

Mi a közmédia fogalma? Milyen normáknak kell megfelelnie a közpénzből finanszírozott médiának a kereskedelmi médiához képest? Milyen különbségek vannak a közmédia működtetésében a különböző országokban? Erről a német újságíró, a BILD parlamenti szerkesztőségének korábbi vezetője fog beszélni.

Ralf Schuler első újságírói munkája a Neue Zeitnál volt, később szabadúszóként a ZEIT, FAZ, Tagesspiegel, majd 1995-től a DIE WELT szerkesztője. 1998-tól 2011 februárjáig a potsdami Märkische Allgemeine politikai rovatvezetője. 2022 augusztusi felmondásáig a Bild-Zeitung német napilap parlamenti irodájának vezetőjeként az egyik legfontosabb politikai újságíró volt Németországban.

A rendezvény nyelve angol. Szinkrontolmácsolást magyar nyelvre biztosítunk.

Időpont:
2023. január 27. (péntek) 16.30
Helyszín: 
veszprémi MCC képzési központ (8200 Veszprém, Mikszáth u. 3.)


Az esemény ingyenes, de a részvételi szándékot névre szóló regisztrációval kell véglegesíteni! (Minden vendégnek önálló regisztráció szükséges. Megértésüket köszönjük!) További információ: veszprem@mcc.hu
A programváltozás jogát fenntartjuk.


Igényel tolmácskészüléket?