Nyilvános szakmai rendezvény - MCC Szombathelyi Képzési Központ

Nyilvános szakmai rendezvény - MCC Szombathelyi Képzési Központ

Időpont: 2021. október 8. 17 óra
Helyszín: MCC Szombathelyi Képzési Központ
Szombathely, Petőfi Sándor u. 6., II. emelet
Program:
 
17.00 A rendezvényt megnyitja dr. Orbán Balázs, az MCC kuratóriumának elnöke, 

17.10 Dr. Kiss Rajmund műhelyvezető, Diplomáciai műhely

Előadásának címe: Az első randevútól a diplomáciai kommunikációig. Az MCC tárgyalási stratégia egyszeregye.
 Ha tetszik ha nem egész nap kommunikálunk, tárgyalunk…Reggel otthon a családtagokkal, a szomszéddal majd a munkahelyünkön folytatjuk.  Egy átlagos hétköznapon, akár emailben, csetben vagy személyesen  a napunk 80%-ban kommunikálunk. Az MCC stratégia felhasználva a Harvard tárgyalási és a saját módszertanunkat igyekszik hétköznapi tárgyalási eszköztárat biztosítani mindenkinek. 

18.10 rövid szünet

18.20 Paul Peter Gilfillan, Edinburgh-i Queen Margaret University Pszichológia, Szociológia és Oktatás Tanszékének adjunktusa, az MCC Visiting Fellowship program vendégoktatója

Előadásának címe:  „Brexit: megváltás vagy káosz?, Understanding Brexit: Relief or Chaos?”

Paul Peter Gilfillan 1987-ben kitüntetéssel diplomázott antropológiából és filozófiából a Maynooth-i St. Patrick's College-ban (Írország). Doktori tanulmányait az Edinburghi Egyetemen végezte szociálantropológiából, a nemzeti identitás politizálódásáról Skóciában az 1990-es évek végén. Első egyetemi állása a Glasgow-i Egyetemen volt (2006-2008), a School of Education tudományos munkatársaként. 2008-tól a Queen Margaret University adjunktusa. 2011-ben kinevezték a Pszichológiai és szociológiai program programvezetőjévé. 2014-ben kapta docensi kinevezését.