„Ambassador Talk” Beszélgetés Palanovics Norbert tokiói magyar nagykövettel

„Ambassador Talk” Beszélgetés Palanovics Norbert tokiói magyar nagykövettel

Kedves Érdeklődő!

Sok szeretettel köszöntünk a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Pécsi Képzési Központ előadásának regisztrációs felületén.

Felhívjuk figyelmed, hogy az eseményen a részvétel minden esetben regisztrációhoz kötött. Programunk létszámkorláttal valósul meg, túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe.

A regisztráció határideje: 2022. 03. 09. 18:00 óra

A PROGRAMRÓL:

Időpont: 2022. március  10. (csütörtök) 18:00 óra
Helyszín: MCC Pécsi Képzési Központ (7622 Pécs, Czinderi u. 6.)


Az „Ambassador Talk” programsorozat 2021 tavaszán indult az MCC-ben, majd ősztől rendszeresen megrendezésre kerülő nagyköveti fórummá alakult. Az eseménysorozat keretében jelenleg aktív nagykövetek mutatják be saját, illetve állomáshelyük országának jellegzetességeit, Magyarországgal fenntartott kapcsolatrendszerét, illetve kérdezzük őket diplomáciai tapasztalataikról is. Minden alkalom fontos részét képezik a részt vevő hallgatók és oktatók kérdései.

A program célja, hogy az érdeklődők betekintést nyerjenek Magyarország egyes országokkal fenntartott kapcsolatrendszerének mindennapjaiba, megismerjék a partnerországok jellegzetességeit és megismerjék a nagykövetek, képviseletvezetők munkáját, mindennapjait, kihívásait.

Az MCC Pécsi Képzési Központjának következő eseményén a pécsi születésű Palanovics Norberttel, Magyarország tokiói nagykövetével beszélgetünk.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

További információ: pecs@mcc.hu