Szülők Akadémiája - MCC Zalaegerszeg

Szülők Akadémiája - MCC Zalaegerszeg

Kedves Érdeklődő!

Sok szeretettel köszöntjük a Mathias Corvinus Collegium Zalaegerszegi Képzési Központja október 26-án megrendezésre kerülő Szülők Akadémiája programjának regisztrációs felületén.

Felhívjuk figyelmét, hogy az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítunk.

Programjaink létszámkorláttal valósulnak meg, túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe, továbbá a KP és FIT Programban résztvevő gyermekek szülei előnyt élveznek!

A rendezvény a mindenkori járványügyi szabályozások szerint látogatható. 18 éven felüliek kizárólag védettségi igazolvány felmutatásával vehetnek részt a rendezvényen.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

További információ: zalaegerszeg @mcc.hu
 

A PROGRAMRÓL:

Rendíthetetlen kapcsolatok – párkapcsolati stabilitás a kiegyensúlyozott gyermekért

Szülőnek lenni nem egyszerű! Jó szülőnek lenni pedig kifejezetten nehéz! Az erős és stabil párkapcsolat ehhez elengedhetetlen és biztos alap. Vajon a beteljesült szerelmi kapcsolat csak a jó választáson és a szerencsén múlik, vagy ennél több is kell hozzá? Az elmúlt másfél év felszínre hozta, hogy kinek mennyi tartaléka van: anyagilag, az egészséget vagy az idegeket, sőt magát a kapcsolatot tekintve is. Sok párkapcsolat, s így család sodródott a káosz felé, vagy bomlott fel, míg mások megerősödtek és viharállóvá váltak. Mi tesz különbséget a két csoport között és hogyan válhat az Öné erőssé? Dr. Mihalec Gábor 1.300 fős friss kutatása pontos választ ad a kérdésre. A nagy szakítószilárdságú, nehéz terheket is elhordozni képes párokban 7 dolog közös, ezek ismerete pedig alapjaiban újraírhatja minden pár szerelmi életét, hozzájárulva a család stabilitásához. Tanuljunk tőlük és tegyük a mi kapcsolatunkat is erőssé, ellenállóvá! Az előadás mindennapi példákon vezeti végig a résztvevőket.

Előadó:

Mihalec Gábor, párterapeuta, nemzetközi előadó és tréner, kapcsolati sikerkönyvek szerzője

Mihalec Gábor szenvedélye a kapcsolati dinamikák kutatása és párok segítése abban, hogy jobban megértsék egymást és a kapcsolatukat. Felismeréseit a saját életében is alkalmazza, 26 éve él boldog házasságban Dórival, akivel két felnőtt gyermek büszke szülei

 

Időpont: 2021. október 26. kedd 17:00
Helyszín: 8900 Zalaegerszeg, Dísz tér 7. Technika Háza I. emelet