Nonkonform - A jövő olvasókönyve

Nonkonform - A jövő olvasókönyve

Kedves Érdeklődő!

Sok szeretettel köszöntjük a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Szombathelyi Képzési Központ rendezvényének regisztrációs felületén.

A PROGRAMRÓL:
A rendezvény időpontja: 2022. október 10. hétfő, 17 óra
A rendezvény helyszíne: MCC szombathelyi képzési központ (9700 Szombathely, Petőfi Sándor u. 6. II. emelet.)
Előadó:  Böszörményi-Nagy Gergely, a Nonkonform című könyv szerzője

Ez itt a konformizmus kora - A sokszínűség zászlaja alatt globális monokultúra épül, amelyben minden iskolázott embernek ugyanazt kell gondolnia tudományról és vallásról, ökológiáról és technológiáról, nemzetről és nemzetközi kapcsolatokról, a helyes és üdvös életmód mibenlétéről.
Az önálló vélemény az ifjú városlakó számára ma stratégiai kockázattal jár.
Ez az olvasókönyv azoknak a fiatal magyaroknak szól, akik ambiciózusak, kíváncsiak, és a fontos kérdésekben nem fogadják el a vákuumcsomagolt válaszokat.

"Könyvek a jövőről" című rovatában, a Mandiner hetilap hasábjain Böszörményi-Nagy Gergely már több mint százötven tudományos és közéleti könyvet mutatott be a magyar nyilvánosságnak. Régi és új műveket, amik bátor, izgalmas és megbízható útjelzők a jövőhöz. A legfontosabbakat most kompakt olvasókönyvbe rendezte, hogy egyben is elérhetővé tegye a közönség számára.
A NONKONFORM nem "csak" egy könyv a könyvekről, hanem különleges tárgy is. Csatlakozott a szerzőhöz négy kiemelkedően tehetséges magyar illusztrátor, akik saját stílusukra és fantáziájukra építve készítették el az egyes fejezetek grafikáit. Az eredmény egy szokatlan és egyedülálló kötet, extra kivitelben.

Böszörményi-Nagy Gergely vállalkozó, egykori közalkalmazott, a Brain Bar alapítója.
További projektjei közé tartozik a budapesti székhelyű Design Terminal , a startupok globális piacra jutását segítő társadalmi vállalkozás, valamint a Böszörményi-Nagy és a világhírű hálózatkutató Barabási Albert-László által alapított Datapolis városi intelligencia cég . 
Böszörményi-Nagy Gergelyt 2020-ban a Magyar Érdemrend Aranykeresztjével tüntették ki.

Az MCC Press kitelepülésével a könyv megvásárlására és dedikálására is lehetőség lesz.

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött.
Programunk létszámkorláttal valósul meg, túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe.
Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinken kép-, hang-, és videofelvételek készülhetnek, melyek közzétételre kerülhetnek online felületeinken. Az eseményen való részvétellel Ön egyben nyilatkozik a beleegyezéséről.