Én-Puzzle: Rakjuk össze önmagunkat! Szemszögváltás, nyitás, gondolkodásmód átértékelés, szabadság!

Én-Puzzle: Rakjuk össze önmagunkat! Szemszögváltás, nyitás, gondolkodásmód átértékelés, szabadság!

Kedves Érdeklődő!

Sok szeretettel köszöntjük a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Szombathelyi Képzési Központ rendezvényének regisztrációs felületén.

A PROGRAMRÓL:
A rendezvény időpontja: 2023. május 10. szerda, 14 óra
A rendezvény helyszíne: MCC szombathelyi képzési központ (9700 Szombathely, Petőfi Sándor u. 6. II. emelet.)

Előadó:
Dobosi László, az MCC Középsikolás Programjának vezető oktatója

Interaktív beszélgetés a diákokkal, ahol az előadó különféle humoros eszközökkel mozdítja ki őket a komfortzónájukból. A résztvevő diákok önismereti kérdésekre kaphatnak választ Bartusz-Dobosi Lászlótól, aki az MCC vezetőoktatója és egyben író, szerkesztő, kritikus, irodalomtörténész, újságíró és tanár is. A foglalkozás előtt, az érdeklődők átfogó képet kaphatnak az MCC működéséről és a középiskolás program felépítéséről. Az MCC szombathelyi programkoordinátora szívesen avatja be a résztvevőket a Középiskolás Programban rejlő számtalan lehetőségbe.

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött.
Programunk létszámkorláttal valósul meg, túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe.
Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinken kép-, hang-, és videofelvételek készülhetnek, melyek közzétételre kerülhetnek online felületeinken. Az eseményen való részvétellel Ön egyben nyilatkozik a beleegyezéséről.