Alkotmányjogi utazás Amerikában - Könyvbemutató

Alkotmányjogi utazás Amerikában - Könyvbemutató

Kedves Érdeklődő!

Sok szeretettel köszöntjük a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Szombathelyi Képzési Központ rendezvényének regisztrációs felületén.

A PROGRAMRÓL:
A rendezvény időpontja: 2022. május 24. kedd, 17 óra
A rendezvény helyszíne: MCC szombathelyi képzési központ (9700 Szombathely, Petőfi Sándor u. 6. II. emelet.)

​​
Az Alkotmányjogi utazás Amerikában című interjúkötet történelmi távlatban és izgalmas anekdotákon keresztül eleveníti meg azokat az alkotmányjogi kérdéseket, amelyek nélkülözhetetlenek a tengerentúli közpolitikai viták mozgatórugóinak megértéséhez. A könyv megjelenése alkalmából szervezett beszélgetés ugyanakkor nemcsak az Egyesült Államokhoz kapcsolódó kérdéseket veszi szemügyre, hanem a tengerentúli történelmi tapasztalatok és tanulságok fényében értékeli az európai egységesülés legfőbb jelenkori vitáit.
A könyvbemutató dr. Sándor Lénárd a kötet szerzője, az NKE Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének kutatója, az MCC Nemzetközi Jogi Műhelyének vezetője
 tartja.

A rendezvényen egy könyvvásár keretében bemutatkozik az MCC Press kiadó is.Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött.

Programunk létszámkorláttal valósul meg, túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe.


Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinken kép-, hang-, és videofelvételek készülhetnek, melyek közzétételre kerülhetnek online felületeinken. Az eseményen való részvétellel Ön egyben nyilatkozik a beleegyezéséről.