'Alkotmányjogi utazás Amerikában' könyvbemutató

'Alkotmányjogi utazás Amerikában' könyvbemutató

Kedves Érdeklődő!

Sok szeretettel köszöntünk a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Pécsi Képzési Központ előadásának regisztrációs felületén.

Felhívjuk figyelmed, hogy az eseményen a részvétel minden esetben regisztrációhoz kötött. Programunk létszámkorláttal valósul meg, túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe.

A regisztráció határideje: 2022. 03. 24. 17:00 óra

A PROGRAMRÓL:

Időpont: 2022. március 25. (péntek) 17:00 óra
Helyszín: MCC pécsi képzési központ (7622 Pécs, Czinderi u. 6.)


Az Alkotmányjogi utazás Amerikában című interjúkötet történelmi távlatban és izgalmas anekdotákon keresztül eleveníti meg azokat az alkotmányjogi kérdéseket, amelyek nélkülözhetetlenek a tengerentúli közpolitikai viták mozgatórugóinak megértéséhez. A könyv megjelenése alkalmából szervezett beszélgetés ugyanakkor nemcsak az Egyesült Államokhoz kapcsolódó kérdéseket veszi szemügyre, hanem a tengerentúli történelmi tapasztalatok és tanulságok fényében értékeli az európai egységesülés legfőbb jelenkori vitáit.

A könyvbemutatón dr. Sándor Lénárd a kötet szerzője, az NKE Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének kutatója, az MCC Nemzetközi Jogi Műhelyének vezetője és dr. Sulyok Márton az MCC Közjogi Műhelyének vezetője beszélgetnek.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

További információ: pecs@mcc.hu