A közösségi média mondja meg mire lehetsz büszke? Does Social Media Distort Our Perspectives on Being Proud of Who We Are?

A közösségi média mondja meg mire lehetsz büszke? Does Social Media Distort Our Perspectives on Being Proud of Who We Are?

Kedves Érdeklődő!

Sok szeretettel köszöntünk a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Pécsi Képzési Központ előadásának regisztrációs felületén.

Felhívjuk figyelmed, hogy az eseményen a részvétel minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítunk.
Programunk létszámkorláttal valósul meg, túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe.

A regisztráció határideje: 2022. 02. 17. 18:00 óra

A PROGRAMRÓL:

Időpont: 2022. február 18. (péntek) 17:30 óra
Helyszín: MCC Pécsi Képzési Központ (7622 Pécs, Czinderi u. 6.)

Az emberek döntő többsége manapság a közösségi médián keresztül informálódik, tájékozódik a világ dolgairól. Formálódó világképüket, véleményeiket már-már ezeken a platformokon tudják legjobban megosztani. Ez a számtalan előny mellett legalább ugyanennyi veszéllyel és kihívással is jár. Kevesek vannak tisztában azzal mekkora szerepe és hatalma van ilyen téren a közösségi médiának a vélemények formálásában, illetve a tömegek befolyásolásban.

  • De vajon képes-e ez az egész tendencia elmenni odáig, hogy megkérdőjelezzük saját helyünket és szerepünket a világban?
  • Csorbíthatják-e a nemzeti büszkeséget azok az interneten keringő rágalmak melyek egy ország történelmi múltja miatt a kollektív bűntudatot és felelősségvállalást propagálják?
A programon való részvétel védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges, az eseményen maszk viselése kötelező.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

További információ: pecs@mcc.hu