Tanuljunk belőle, ha már megszenvedtük! – a koronavírus-válság a vállalkozások szemszögéből

Tanuljunk belőle, ha már megszenvedtük! – a koronavírus-válság a vállalkozások szemszögéből

A miskolci MCC tisztelettel meghívja Önt szakmai előadására, amelyen a koronavírus-járvány vállakozásokra gyakorolt hatásáról hallhatnak előadóinktól!

A beszélgetés időpontja: 2021. 11. 29., 17 óra

Helyszíne: miskolci MCC képzési központ
                3530 Miskolc, Szemere Bertalan u. 4. (Bejárat a Csizmadia köz 1-3. felől)


Beszélgetőpartnerek:


Szepesi Balázs közgazdász, szociológus, a politikatudomány doktora. Az MCC Közgazdasági Iskolájának és Vállalkozáskutatási Műhelyének vezetője, aki korábban elemzőként, kormánytisztviselőként és tanárként dolgozott. Elemző pályája során gazdaságpolitikai és közpolitikai elemzéseket készített, többek között a vállalkozásokról, fejlesztéspolitikáról és regionális politikáról.


Pogácsás Péter, az MCC Közgazdasági Iskolájának szenior kutatója, korábban az államigazgatásban, a bankszektorban és gazdasági kamarában dolgozott. Több mint 20 éve a kis- és középvállalkozások fejlesztésével foglalkozik.

A koronavírus-járvány miatt a rendezvényen csak kizárólag koronavírus ellen védett nagykorú, valamint a felügyelete alatt álló kiskorú vehet részt.
Kérjük, a rendezvényre hozza magával a védettséget igazoló kártyáját, ezt minden esetben ellenőrizni fogjuk! Megértését köszönjük!A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött a korlátozott férőhelyek miatt.


Kérjük, itt regisztráljon a rendezvényre!