Német emlékek Esztergomban - városi séta 2022.07.30-án 15:00 órától

Német emlékek Esztergomban - városi séta 2022.07.30-án 15:00 órától

Találkozóhely: 2022.07.30-án 14:50-kor a Magyar-Német Intézet sátránál a Kis-Duna Sétányon ("Edu-sétány") Kérjük, érkezzen pontosan, mert az idegenvezetőnek nem áll módjában bevárni a késéssel érkező résztvevőket.

Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinken kép-, hang-, és videófelvételek készülhetnek, melyek közzétételre kerülhetnek online felületeinken. Az eseményen való részvétellel Ön egyben nyilatkozik a beleegyezéséről. Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy regisztrációjával Ön hozzájárul ahhoz, hogy e-mail címe bekerüljön a Magyar-Német Intézet adatbázisába.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az esemény során rólam kép- és/vagy hang- és/vagy videófelvétel készüljön és azt a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány és / vagy Magyar-Német Intézet Intézet tevékenységének megismertetése céljából felhasználja, ebben a tekintetben a rólam készült kép- és/vagy hang- és/vagy videófelvételt a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány és / vagy Magyar-Német Intézet kommunikációs felületein (Youtube, Facebook, Instagram, mcc.hu, magyarnemetintezet.hu) közölje, megjelenítse. (A hozzájárulás megadása a rendezvényen való részvétel feltétele).