Szülők Akadémiája - Önbecsülés és küzdőképesség megalapozása prepubertás és serdülőkorban

Szülők Akadémiája - Önbecsülés és küzdőképesség megalapozása prepubertás és serdülőkorban

Kedves Érdeklődő!

Sok szeretettel köszöntjük a szekszárdi Mathias Corvinus Collegium április 25-én 17:00 órakor megrendezésre kerülő szakmai programjának regisztrációs felületén.
Felhívjuk figyelmét, hogy az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött.
Programjaink létszámkorláttal valósulnak meg, túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe!
A programváltozás jogát fenntartjuk.

További információ: szekszard@mcc.hu

A PROGRAMRÓL:


A mesékben a hős számos nehéz próbatételen keresztül jut el a céljáig. Gyermekünknek felnövekedése során ugyancsak meg kell küzdenie a külső és belső sárkányokkal, vagyis a külvilág kihívásai mellett saját félelmeivel, szorongásaival, kishitűségével, ellentmondásos érzéseivel, indulataival, vágyaival is - de a próbák alatt érik, fejlődik, válik egyre gazdagabbá a személyisége.
Az önbecsülés és a küzdőképesség megalapozása nem azt jelenti, hogy "kipárnázzuk" a világot gyermekünk körül, és mindent megteszünk, hogy elkerülje a negatív érzelmeket, hanem hogy segítünk ezeknek a megértésében, megélésében és a nehéz helyzetekkel való sikeres megküzdésben. Szülőként, pedagógusként nem járhatjuk végig helyette az útját, de hamuban sült pogácsaként rengeteg erőforrást tehetünk a tarisznyájába.

Dr. Kádár Annamária az önbecsülés, a rugalmas állóképesség megalapozásának lehetőségeibe vezeti be az érdeklődőket - a tőle megszokott lebilincselő stílusban. Ehhez segítségül hívja a mesék ősi bölcsességét, és az elmélet mellett rengeteg gyakorlati eszközt, megvalósítható ötletet igyekszik hallgatói kezébe adni. Az előadás interaktív, lehetőség lesz kérdéseket feltenni, tanácsot kérni is a szakembertől!

Előadók:

Dr. Kádár Annamária, pszichológus, tréner, egyetemi oktató, a hazai mesepszichológia úttörő alakja

A regisztráció határideje: 2024. 04. 24.

Időpont: 2024. április 25. 17.00
Helyszín: MCC szekszárdi képzési központ, 7100 Szekszárd, Hunyadi u. 5.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!