Rendszer nélküli világrend – Racionális magyarázatok egy őrült világban (Kassa)

Rendszer nélküli világrend – Racionális magyarázatok egy őrült világban (Kassa)

A Mathias Corvinus Collegium Nonprofit Szervezet kiemelt célja, hogy ne csak dunaszerdahelyi központjában, hanem a Felvidék más magyarlakta városaiban is a közösség rendelkezésére álljon. Éppen ezért nyilvános, ingyenes, mindenki számára elérhető rendezvényekkel készülünk számos városba. Dunaszerdahely mellett Pozsonyban, Komáromban, Érsekújvárban, Párkányban, Rimaszombatban, Kassán és Királyhelmecen is találkozhatnak az MCC rendezvényeivel.

A Mathias Corvinus Collegium első alkalommal látogat el Rákóczi városába, Kassára! 

Vendégünk Dr. Somkuti Bálint, az MCC Geopolitikai Műhelyének kutatótanára, hadtörténész, biztonságpolitikai szakértő lesz. Nagy sikerű, Rendszer nélküli világrend - Racionális magyarázatok egy őrült világban c. előadását a Magyar Jelenlét Házában rendezzük meg.

Az a kor, amelyben jelenleg élünk, a világpolitikai erőviszonyok megváltozásáról szól, Somkuti tehát nem csak az aktuális biztonságpolitikai kihívásokat ismerteti, az előttünk álló évtizedekben ránk váró veszélyekről is szót ejt előadásában. 

"Az összes olyan szabály, amelyet eddig kőbe vésettnek hittünk, a szemünk láttára változik meg. Innentől kezdve fel kell készülnünk egy átalakulásra, amelynek a végén ott lehet a fény, de addig is ki kell tartaunk!"

Időpont: 2023. november 9. (18:00)
Helyszín: Kassa 040 01, Magyar Jelenlét Háza, MaJel Rovás Központ, Alžbetina 42. 

Amennyiben további kérdése merülne fel az eseménnyel kapcsolatban, keresse bizalommal Kórósi Lillát a megadott elérhetőségeken (korosi.lilla@mcc.hu).