Mi marad a zsebünkben? — várható trendek a hitel-, tőke- és ingatlanpiacon

Mi marad a zsebünkben? — várható trendek a hitel-, tőke- és ingatlanpiaconKedves Érdeklődő!


Sok szeretettel köszöntjük a zalaegerszegi MCC december 13-án 17:00 órakor megrendezésre kerülő szakmai programjának regisztrációs felületén.

Felhívjuk figyelmét, hogy az eseményen történő részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

Programjaink létszámkorláttal valósulnak meg, túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe! A programváltozás jogát fenntartjuk.


További információ: zalaegerszeg@mcc.hu


A programról:

Legyen az eladó, vevő, befektető vagy hitelfelvevő, mindenkit érint a gazdasági folyamatok, a piacok átalakulása. A pénztárcánkon érezzük az egyes piaci szereplők döntéseinek hatását, legyen az akár egy jegybanki rendelkezés, akár egy nagyvállalat pénzügyi döntése. A befektetések és a hitelek szempontjából is releváns, hogy miként alakulnak a kamatok és az infláció a közeljövőben. Sebestyén Géza matematikus-közgazdász, az MCC Gazdaságpolitikai Műhelyének vezetője előadásában arra is keresi majd a választ, hogy mire számíthatunk a befektetési piacokon és hogy hogyan hatnak a hosszútávú folyamatok a részvények és az ingatlanok árára.


Előadó:

Sebestyén Géza, az MCC Gazdaságpolitikai Műhelyének vezetője


Korábban a Kodolányi János Főiskola, a Szegedi Tudományegyetem és a Budapesti Corvinus Egyetem oktatója volt. Emellett olyan tisztségeket is betöltött, mint például az OECONOMUS Gazdaságkutató Alapítvány kutatási igazgatója, az MKB Kockázati Tőkealapkezelő igazgatósági tagja, vagy a Pallas Athéné Domus Scientiae Alapítvány tanácsadótestületi tagja. Sebestyén Géza okleveles matematikus és közgazdász, aki vendégoktatóként tanított a német Munich Business School, az azerbajdzsáni tőzsde, a franciaországi ESSCA, a Nemzetközi Bankárképző, a bécsi WU Wien, a Világbank, a révkomáromi Selye János Egyetem (2003-2005) és az ELTE matematikus képzéseinek kurzusain. Doktori fokozatát a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte, kutatási témája a dinamikus sztochasztikus banki eszköz-forrás menedzsment volt. Több angol és magyar nyelvű szakkönyv társszerzője, összesen mintegy 20 tudományos mű kötődik a nevéhez. Rendszeresen jelennek meg tudományos ismeretterjesztő művei a Makronóm hasábjain, de publikált már az Index, a Portfolio és a Növekedés.hu oldalain is.  


Időpont: 2023. december 13. szerda 17:00 óra
Helyszín: 8900 Zalaegerszeg, Dísz tér 7. (Tudomány és Technika Háza) I. em.