Kinek hiszünk és miért? Menthető-e a kommunikációs szakma iránti bizalom?

Kinek hiszünk és miért? Menthető-e a kommunikációs szakma iránti bizalom?

Kedves Érdeklődő!

 

Sok szeretettel köszöntjük a zalaegerszegi MCC június 25-én 17:00 órakor megrendezésre kerülő szakmai programjának regisztrációs felületén.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az eseményen történő részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

Programjaink létszámkorláttal valósulnak meg, túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe! A programváltozás jogát fenntartjuk.

 

További információ: zalaegerszeg@mcc.hu

 

A programról:

 

Globális tendencia az általános bizalom csökkenése. Annyi információ zúdul ránk minden pillanatban, minden platformon, annyi a téves, vagy gyakran tudatosan hamis információ, hogy nehéz átlátni és eldönteni, kinek és minek hiszünk még. A mesterséges intelligencia térnyerése sem segít ezen. Mégis, hogy lehet ilyen környezetben sikeresen kommunikálni?

 

Előadó:

 

Ludvig Orsolya Stefanie, az MCC Média Iskola – Vállalati Kommunikáció Műhely vezetője

 

Ludvig Orsolya Stefanie közel 30 év piaci tevékenység után kezdte meg a Kommunikációs Műhely kialakítását az MCC-ben. Főiskolai tanulmányaival egyidőben kezdett dolgozni, először marketing, majd később kommunikációs területen. Számos nagy nevű multinál dolgozott, de 12 éven át saját tanácsadó vállalkozását is sikeresen üzemeltette. Az utóbbi bő évtizedben olyan vállalatok boardjában képviselte a kommunikációt, mint a Siemens, a Mercedes-Benz gyár vagy a Heineken. Jelenleg a Libri marketing és kommunikációs igazgatója.

Számtalan előadást tartott felelős kommunikáció, fenntarthatóság, employer branding témákban, de jelentős tevékenysége a női vezetők támogatásában is. 2013-ban TEDx előadást is tartott. 2013-15 között a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért szervezet elnökségi tagja, 2020-22-ben az Amerikai Kereskedelmi Kamara elnökségi tagja. Jelenleg szakmai fórumokat támogat, a Magyar PR Szövetség és a Magyar Marketing Szövetség elnökségeiben is tag, tevékenysége elsősorban az utánpótlás neveléshez, az együttműködések fejlesztéséhez, a szakma láthatóságának javításához kötődik. Aktív mentor, mind szakmai, mind általános üzleti területen. 3 gyerekes édesanya, sport és irodalomrajongó.

 

Időpont: 2024. június 25. kedd 17:00 óra

Helyszín: 8900 Zalaegerszeg, Dísz tér 7. (Tudomány és Technika Háza) I. em.