Digi dili? Van kiút! Digitális képző szülőknek-Kaposvár

Digi dili? Van kiút! Digitális képző szülőknek-Kaposvár

Kedves Érdeklődő!

Sok szeretettel köszöntjük a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Kaposvári Képzési Központ rendezvényének regisztrációs felületén.


A PROGRAMRÓL:
A rendezvény időpontja: 2023. november 10. péntek, 17 óra
A rendezvény helyszíne: MCC kaposvári képzési központ (7400 Kaposvár, Nagy Imre Tér 2., 4. emelet)

Előadó:
Fegyverneki Gergő magyar – média szakos tanár, módszertani tréner, digitálispedagógia-szakértő


Téma röviden:
Mi az a BeReal, és miért szelfiznek állandóan a gyerekek? Hogyan lehetne témazáró előtt motiválni az ingerfaló Z generációt, amikor a TikTok jobban érdekli, mint az időmértékes verselés? Most akkor vagyok jó szülő, ha veszek okostelefont a gyereknek, vagy akkor, ha minél inkább késleltetem? Meddig játék a játék és hol kezdődik a függőség? Hol van az online-offline egyensúly? Hogyan lehet kiszállni az online zaklatásból? Kérdések, amelyek nap mint nap sorjáznak. A digitális világot másképp élik meg a gyerekek, mást éreznek a szülők, megint más kihívásokkal találkoznak a pedagógusok. Sok esetben pedig elképzelni sem tudjuk, mit csinálnak a gyerekek az interneten.

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött a korlátozott férőhelyek miatt.
Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinken kép-, hang-, és videofelvételek készülhetnek, melyek közzétételre kerülhetnek online felületeinken. Az eseményen való részvétellel Ön egyben nyilatkozik a beleegyezéséről.