A család fontos szerepe az oktatásban

A család fontos szerepe az oktatásban

Kedves Érdeklődő!

Sok szeretettel köszöntjük a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Kaposvári Képzési Központ rendezvényének regisztrációs felületén.

A PROGRAMRÓL:
A rendezvény időpontja: 2024. február 29. csütörtök, 17:00 - 18:30 óra
A rendezvény helyszíne: MCC kaposvári képzési központ (7400 Kaposvár, Nagy Imre tér 2., 4. emelet)

Köszöntőt mond Borhi Zsombor Kaposvár alpolgármestere. Előadó: Dr. Angela Vidal Gandra da Silva Martins az MCC vendégelőadója, Barazília családügyekért felelős államtitkára

A panelbeszélgetés során fontos, a mindennapokat meghatározó kérdések kerülnek gorcső alá. Milyen szerepet játszik a család a gyermek tanulmányi sikerében? Fejlődhet-e egy diák egy nem támogató családi környezetben? Hogyan támogathatják a családok gyermekeik oktatását, és hol tudnak ebbe bekapcsolódni? Erre és még sok más kérdésre is választ ad ez a pozitív otthoni tanulási környezet előnyeire, az iskolai tevékenységekben való szülői részvétel fontosságára és a családi dinamika befolyására összpontosító izgalmas beszélgetés. A résztvevők kitérnek arra is, hogy a kommunikáció, a bátorítás és a családon belül támasztott magas szintű elvárások milyen szerepet játszanak az iskolai végzettség megszerzésében.

Az esemény angol nyelvű, de szinkron tolmácsot bizotsítunk.
Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött a korlátozott férőhelyek miatt.

Felhívjuk figyelmét, hogy rendezvényeinken kép-, hang-, és videofelvételek készülhetnek, melyek közzétételre kerülhetnek online felületeinken. Az eseményen való részvétellel Ön egyben nyilatkozik a beleegyezéséről.