Böszörményi-Nagy Gergely: Nonkonform - Könyvbemutató

Böszörményi-Nagy Gergely: Nonkonform - Könyvbemutató

Kedves Érdeklődő!

Sok szeretettel köszöntjük a Mathias Corvinus Collegium (MCC) pécsi képzési központ előadásának regisztrációs felületén.

A regisztráció határideje: 2022. december 7. (szerda) 23:00 óra

A PROGRAMRÓL:

Időpont: 2022. december 8. (csütörtök) 17:00 óra
Helyszín: MCC pécsi képzési központ (7622 Pécs, Czinderi u. 6.)

Brain Bar, Design Terminal, MOME, Mandiner. Sokunk számára ismerősen csengő nevek. A kapcsolódási pont pedig nem más, mint Böszörményi-Nagy Gergely, aki Nonkonform címmel nemrég megjelent kötetét mutatja be az MCC pécsi képzési központjában!

A Mandiner Könyvek a jövőről című rovatának ajánlóiból született olvasókönyv a fiatal értelmiség számára nyújt fogódzókat a sokszínűség zászlaja alatt épülő globális monokultúra által uniformizált gondolkodás, a tudomány és vallás, ökológia és technológia, nemzet és nemzetközi kapcsolatok, a helyes és üdvös életmód témaköreiben felmerülő kérdésekre adott vákumcsomagolt válaszaival szemben.

A könyv szerzőjének célja nem a meggyőzés, sokkal inkább buzdít saját véleményalkotásra, arra, hogy ne fogadjuk el a készen kapott válaszokat, és merjük felvállalni az ezzel járó stratégiai kockázatot.

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet az aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályozásokhoz igazítunk.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

További információ: pecs@mcc.hu