Az elismerés ereje a médiában: Hogyan aktivizáljuk a követőinket? Hogyan élj a médiafigyelemmel?

Az elismerés ereje a médiában: Hogyan aktivizáljuk a követőinket? Hogyan élj a médiafigyelemmel?

A Highlights of Hungary már 10. éve gyűjti a magyar kiválóságokat határon innen és túl. A 2022-es évadban is 10 nagykövet ült össze és vitatták meg a hazai teljesítményeket a közönség bevonásával és ez alapján alakult ki az az 50-es lista, amelyre idén több, mint 100 ezer közönségszavazat érkezett. Hiszünk abban, hogy már a jelölés is egy elismerés, díj hosszú távú célja az elismerés kultúrájának erősítése, illetve magyar sikertörténet bemutatása évről évre. A Highlights a lokálpatriotizmus mentén keresi az adott év legkiemelkedőbb teljesítményeit, hosszútávon pedig célunk, ha a díj igazi mértékadó lenne és egy iránytű a jövő generációinak.

A Highlights of Hungary a 2022-es évadhoz kapcsolódóan, a Mathias Corvinus Collegiummal (MCC) együttműködésben inspirációs beszélgetéssorozatot szervez 2023 május - június folyamán. Az eseménysorozattal elsődleges célunk a kiváló magyar teljesítmények megismertetése, és a példájukon keresztül a közönség inspirálása. A kerekasztalbeszélgetések interaktív programja során a résztvevők elsőkézből hallhatják a beszélgetők gondolatait többek közt arról, hogy hogyan érték el az általuk kitűzött célokat, hogyan „használják” a média adta lehetőségeket a tevékenységük során, vagy hogy mit jelent számukra a mindennapi elismerés.

Vendégeink:

  • Orosz Pál, a Highlights2022 jelölt FTC Zrt. vezérigazgatója
  • Partos Bence, Highlights nagykövet, pszichológus, üzletember, a Mindset Pszichológia alapító-tulajdonosa
  • Oláh Zsanett, a Highlights of Hungary Nonprofit Kft. ügyvezetője
  • Mohos Zsófia, a Highlights2022 közönségnyertes Görbeország Projekt, Görbeország Naptár alapítója
  • Egry Krisztián, elsőfilmes rendező-operatőr, Highlights2022 jelölt
  • Kőnik Róbert, gyermeksebész, a Kőnik doki helyreteszi YouTube-csatorna alapítója, a Highlights2022 közönségszavazás 3. helyezettje
  • Moderátor: Genda Noémi, az MCC diákja

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
 

Időpont: 2023. június 1. (csütörtök) 18:00
Helyszín: Scruton MCC 1113 Budapest, Tas vezér u. 3-7.