A stílusos megjelenés alapjai – irányzatok a hétköznapokban és a politika világában

A stílusos megjelenés alapjai – irányzatok a hétköznapokban és a politika világában

Kedves Érdeklődő!

Sok szeretettel köszöntjük a zalaegerszegi MCC november 15-én 17:00 órakor megrendezésre kerülő szakmai programjának regisztrációs felületén.

Felhívjuk figyelmét, hogy az eseményen történő részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

Programjaink létszámkorláttal valósulnak meg, túljelentkezés esetén a regisztrációs lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe! A programváltozás jogát fenntartjuk.


További információ: zalaegerszeg@mcc.hu

A programról:
 
Az előadás első részében a stílusé, a vizuális kommunikációé lesz a főszerep; a divat és a stílus viszonya, a megjelenés méltósága. Mennyire határozza meg a személyes stílusunk a személyiségünk által közvetített üzenetet? Az esztétika profizmusa, azaz a könnyen felépíthető és jól használható ruhatár alapjai. A dress code, a nagy öltözködési irányzatok: a street fashion, a casual és a klasszikus business megjelenés elválasztása, a new look, azaz a kombinált öltözködés alapjai. A második rész súlypontja a politika színterén felismerhető kommunikáció a stílussal, politikus személyiségek és stílus verziók, az öltözködéssel való üzenet a politika világában. Milyen legitimációt és hitelességet ad a ruházat, mennyire érdemes a politikusnak egy adott üzenethez, célcsoporthoz „öltözködnie”? Fókuszba kerülnek a közelmúlt és napjaink olyan politikusai, akik az öltözködéssel üzennek, akiknek karakterjegyük az, ahogyan ruházkodnak.


Előadó:

Dr. Schiffer Miklós


Időpont: 2023. november 15. szerda 17:00 óra

Helyszín: 8900 Zalaegerszeg, Dísz tér 7. (Tudomány és Technika Háza) I. em.