Élsport időtálló kérdései - A Crossfit Games Pszichológiája

Élsport időtálló kérdései - A Crossfit Games Pszichológiája

Te mit tennél meg azért, hogy világbajnok lehess? Horváth Laura a CrossFitnek szenteli életét, nap mint nap fizikai és mentális határait feszegeti – kitartó munkájának gyümölcseként már két ezüst- és egy bronzéremmel a háta mögött vágott neki az idei CrossFit Games megmérettetésnek, hogy a versenyt a sportág első magyar világbajnokaként zárja. A világ legfittebb nőjeként véglegesen beírta magát a CrossFit történetébe.
Honnan szerzi a motivációt ehhez az emberfeletti teljesítményhez? Mit tesz, ha elfárad, ha feladná? Milyen mentális eszközöket vet be a maximális teljesítmény érdekében? És hogyan aknázhatjuk ki ezeket a sportpszichológiai praktikákat mi, akik nem vagyunk élsportolók?
Szeptember 21-én csütörtökön a MCC-Mindset Pszichológia Iskolájának szervezésében ezekre a kérdésekre keressük a választ egy igazán különleges kerekasztal-beszélgetés során. Horváth Laura CrossFit világbajnok beszélgetőpartnere Menczel Zsuzsa tanácsadó szakpszichológus, aki hasonlóan a bajnoknőhöz a CrossFit szerelmese. A kerekasztal során Laura kiváló teljesítménye mögött álló pszichológiai aspektusok nyomába eredünk. Igyekszünk feltárni minden mentális és pszichológiai komponenst, ami egy ilyen teljesítmény kivitelezéséhez szükségeltetik. Természetesen a Games-en szerzett élményeiről, tapasztalatairól, a verseny aktuális kihívásairól is kérdezzük, párhuzamosan az odavezető út tanulságaival, pozitív és negatív aspektusaival.

Helyszín és időpont:
1113 Budapest, Tas vezér utca 3-7. Mathias Corvinus Collegium, Hunyadi Mátyás terem
2023.09.21 csütörtök 18:00

Tervezett időrend:
17:30 Kapunyitás és helyfoglalás érkezési sorrendben
18:00 Beszélgetés kezdete
19:15 Közönség kérdései
20:15 Rendezvény vége”